2013. október 25., péntek

For Life NO.2 and MemoryMix

I released 4th October two new kit/set...
1st is ...for Life serie- Autumn edition.
This collection contains a paper set (18 papers - 6 solid, 12 patterned), a 6 pieces 3X4 journal card set, a brad set 20 brad within, a splats/overlay set with 5 splats and 5 overlays and a 10 pieces frme/cluster set. You can buy either separately or all in one only at Mscraps.

Október 4-én megjelentkét új készletem.
Az első a ...for Life sorozat Autumn készlete. 
A teljes kollekció tartalmaz egy 18db-os papír készletet (6 sima, 12 mintás), egy 6 db-os 3X4 inches kártya szettet, egy 20db-os gomb készletet,egy overlay szettet 5 overlay-jel és 5 pacával és egy 10 darabos keret/cluster szettet.
Megvásárolhatók külön-külön és egyben is kizárólag az Mscrapsnél.


And the amazing CT pages :)
A csodás CT oldalak semmaradhatnak le :)


2nd is a Memory Mix collection for October. This is a "collaboration" at Mscraps. The designers create whatever they want with a common color palette. I created these for October. You can mix and match the MM sets from different designers. Available the sets here.

A második a Memory Mix kollekció Októberre. Ez egy "collab" az Mscrapsnél. A tervezők azt csinálnak, amit csak akarnak, de közös palettával.. Én ezeket készítettem Októberre. Kedvetekre keverhetitek a MM készletkéket különböző tervezőktől. Akészletek itt kaphatók.


I hope you like them. Have a nice day and Happy Scrappin'!

Remélem tetszenek. Szép napot és Kellemes Alkotást!Nincsenek megjegyzések: