2012. november 15., csütörtök

Egy szuper ajándék...

...legalábbis nálunk a naptár a tartalék ötlet mindig, de általában beválik, ha már végképp nem tudok semmit kitalálni karácsonyi ajándéknak. Naptárra mindig mindenkinek szüksége van (legalábbis azt hiszem...hiába van 2-3 a lakásban, sose nézem meg a napokat, nem firkálok bele, csak a képek tetszenek :P ) de jobb esetben más a rendeltetésének megfelelően használja...:) Szóval nálunk a nagyszülők általában kapnak naptárat...persze Petráról, ki más is szerepelhetne a képeken :) Minket már láttak huszon-x évig eleget :) 
Szerencsére a CEWE naptárakat többféle formában, méretben tudom megrendelni, úgyhogy nem jelent gondot, hogy melyik nagyszülőnek, dédszülőnek vagy ükszülőnek (bizony ám, Petrának van egy üknagypapája és egy üknagymamája is még :) ) milyet készítsünk. És nem utolsó sorban a CEWE fórumon minden évben vannak szuperjól használható naptársablonok, akár névnaposan, vagy anélkül, álló, fekvő, vonalas...szóval még ezzel sem kell bajlódni. Idén volt még egy nagy szerencsém...aki ismer tudja, hogy ugyan tervezek készleteket, de én nagyon ritkán (nagyjából soha) nem vásároltam készleteket. Viszont Natali naptárkészleteiért odavagyok, és idén a iNDSD alkalmával meg is vettem a 2011-2012-2013-as naptár overlayeket tőle...ezekkel pedig végképp 2 kattintás (na jó, azért egy icipicit több) és kész is a naptár...:)
Úgyhogy idén is érkeznek a karácsonyi naptárak (azt hiszem nem olvassák a rokonok a blogomat...annyira...de ha mégis, akkor valószínűleg számítanak rá amúgy is...:P
Íme az augusztus...merthogy akkor van Petrám szülinapja :)


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

I have to thank you for the efforts you have put in penning this blog.
I am hoping to view the same high-grade content from you in the future as well.
In fact, your creative writing abilities has
encouraged me to get my very own site now ;)
My web site ... free iphones