2012. augusztus 15., szerda

New Zig Zag Lines Collections for August - Generations

Here is another fantastic Zig Zag Line month...so many designers at ZZS created some gorgeous products. I also created a new collections and I hope you like it. The theme is generations...but you can create not only family themed LO's with these. 

Itt egy újabb fantasztikus Zig Zag Line hónap...a legtöbb designer a ZZS-nél készített néhány gyönyörűséges készletet. Én is csináltam egy új kollekciót és remélem tetszeni fog nektek. A téma a generációk...de nem csak családi témában lehet oldalt készíteni a termékekkel.

I created a papers pack which included are 21 papers (7 solid and 14 patterned), an element pack with 35 elements and 23 word labels, a page border set which including 7 page borders, a Stitches|Overlays pack with 5-5 overlays and stitches (with and without shadowed versions) an Alpha set in 7 different colors (lower case, numbers, punctuation) A Time Line set which contains 4 ready-to-use facebook time line header (just put you picture under the QP)...and also creating a splats set which including 7 beautiful floral splats and  you can get free if you buy anything from Generations Collections through this week. You can buy these collections either separately or in one only at Zig Zag Scrap. An through this week is 30% off all new ZZL products.Készült egy papír csomag 21 papírral (ebből 7 sima és 14 mintás), egy elem szett 35 elemmel és 23 szócimkével, egy szegély csomag, amiben 7 oldalszegély található, egy varrás|dísz csomag amiben 5-5 dísz illetve varrás található (árnyékos és sima változatban is), egy alpha ami 7 színben készült el (tehát összesen 7 alpha, kisbetűk|számok|és egyéb írásjelek), egy Idővonal csomag, amiben 4 facebook idővonal található használatra készen, csak a fényképet kell alátenni...végül pedig egy paca vagy overlay szett amiben 7 virágos dísz található és a hét végéig ingyenesen adom ha bármilyen készletet vásároltok az új kollekciómból. A termékeket meg lehet vásárolni egyben és külön külön is kizárólag a Zig Zag Scrap-nél.A hét végéig pedig minden új Zig Zag Line terméket 30%-kal olcsóbban lehet megvásárolni.


And here is my dream team gorgeous LO's
És az Álomcsapat elképesztően szép oldalai
I added a long time ago freebie for you so here is a new little add-on from this collections. You can grab it from my FB fanpage if you liked it or subscribe for my NL.Nagyon régen készítettem utoljára freebiet ezért most itt van egy kis add-on a kollekcióból. Letölthető a facebook oldalamról egy like után vagy iratkoz fel a hírlevelemre.


Have a nice day for everybody!

Szép napot mindenkinek!Nincsenek megjegyzések: