2012. augusztus 31., péntek

New: Amelie kit by Bóbita Designs

A new week and a brand new bundle from me...I wanted to create a soft but high-colored kit...but I think the high-colors are not my style...:P But I hope you like this new product with soft colors too...
This is not a seasonal kit...so the title, Amelie is also not seasonal...The full kit a hint of vintage contains 18 papers (6 solid and 12 patterned papers), 50 elements, an alpha set (upper case and lower case letters, numbers and some punctuations) and a 5 pieces splats set. You can buy this collections either separately or in one only at Zig Zag Scrap. And through this weekend is 20% off.

Új hét és egy új bundle...szerettem volna finom de élénk színű készletet csinálni...de azt hiszem az élénk készlet nem az én stílusom...:P Remélem ezekkel a visszafogott színekkel is tetszik majd Nektek...
Nem szezonális készlet...ahogy a címe, Amelie sem az...a teljes készlet egy csipetnyi vintage beütéssel 18 papírt (6 sima és 12 mintás), 50 elemet, egy alphát (nagybetűk, kisbetűk, számok és írásjelek) és egy overlay (paca) szettet tartalmaz. Megvásárolhatók külön-külön vagy egyben kizárólag a Zig Zag Scrapnél. A hét végéig 20 % kedvezménnyel.

My CT girls are very fast and creative and created some stunningly beautiful layout with it. Just see :

A CT lányaim nagyon gyorsak és kreatívak voltak és készítettek néhány lélegzetelállítóan szép oldalt. Nézzétek csak:Of course I have a little freebie for you exceptionally here in my blog. Just click on image, grab it and enjoy. :)

Természetesen van egy kis freebiem is számotokra kivételesen itt, a blogon. Csak klikk a képre, töltsétek le és jó szórakozást hozzá. :)


Have a good weekend and Happy Scrappin'!

Kellemes hétvégét és jó Scrappelést!1 megjegyzés:

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies (please, notice the new url for my blog), under the Page 4 post on Aug. 31, 2012. Thanks again.