2012. május 25., péntek

New Time Traveller by Bóbita Designs

Here is my totally new and totally favourite bundle. I'm very excited because I love this kit now so much...:) The theme is time travelling, but not in the future...it's a kit with a little vintage style
So...the kit...contains so much things...first here is the element pack with 60 elements. All elements are in png format and 300dpi. 

Itt a teljesen új és teljesen nagy kedvenc új bundlem. nagyon izgatott vagyok mert nagyon nagyon tetszik a készlet. A téma az időutazás, de nem a jövőbe...egy kissé vintage stílusúra sikerült.
Szóval...a készlet...rengeteg dolgot tartalmaz...először is az elemek, 60db. Mindegyik png formátumban és 300dpi felbontásban található.


Next one is the paper pack. You can find 20 papers in the kit. 10 solids and 10 patterned papers with beautiful motives and patterns.  All papers are in jpg and 300dpi, 12*12.

Következő a papírok. 20 papír található a készletben, 10 sima és 10 mintás gyönyörű motívumokkal és mintázatokkal. Minden papír jpg formátumban van, 300dpi felbontásban 12*12-es méretben.Next set is the overlay set. It contains 5 beautiful overlays (with and without sadows). I loved to create these overlays, because I love these motives what I used (butterfly, dragonfly, birdcage...). All overlays are in png format, 300dpi.

A következő szett az overlay szett. 5 gyönyörű overlayt tartalmaz (árnyékkal és anélkül is). Nagyon szerettem csinálni ezeket, mert imádom a motívumokat, amiket használtam hozzá (pillangó, szitakötő, kalitka...). Minden overlay png formátumban van és 300dpi felbontással.


And the last piece of the kit is the journaling cards. I don't use usually comments on my LO's, but others maybe yes, and I hope they like these 6 pieces card set. These are in png format, 300dpi.

A készlet utolsó darabja a kártya szett. Én nem igazán szoktam kommentet/szöveget írni az oldalaimra, de akik igen, remélem azoknak tetszik ez a 6 darabos kártyaszett. Mindegyik png formátumban van, 300dpi felbontásban.


You can buy my kit at ZigZagScrap either separately or in one.  And it's on sale friday through sunday.

This time I have again a facebook freebie for you.  Just like my page here grab my freebie and enjoy it!

A készlet megvásárolható a ZigZagScrapnél külön-külön és egyben is. Most péntektől vasárnapig kedvezménnyel lehet megvásárolni őket.

Most is készítettem egy facebook freebiet Nektek. Csak kedvelni kell az oldalamat, letölteni a készletet és élvezni oldalkészítés közben!


My fantastic CT girls created so many gorgeous layouts with this kit.

A fantasztikus csapatom ezeket az elképesztő oldalakat készítette a készlettel.


If you like my new kit just leave me a nice comment here, and next friday I'll be back with a lucky winner.

and I have a  big failure...I belong to the Friends Collaboration kit winner...who is: Kisnyul!
Congratulation, and please send me an e-mail to bobita.scrabook@gmail.com.

Ha tetszik a készletem csak hagyj itt egy kommentet és jövőhéten pénteken visszatérek egy nyertessel.

és van egy nagy elmaradásom is...még tartozom a Frineds Collab nyertesével, aki: Kisnyul!
Gratulálok, kérlek írj nekem egy e-mailt a bobita.scrapbook@gmail.com-ra.

Have a wonderful day and happy Scrappin'!

Legyen szép naptok és jó scrappelést!
1 megjegyzés:

Lana írta...

Love the freebie and would love to win the kit.

thank you.