2012. április 14., szombat

Friends {Collaboration} by beedeesign & Bóbita Designs

Hoztam egy új készletet, amit beedeevel közösen alkottunk meg nektek. Nagy izgalommal készültünk, szerettünk volna egy szuperséges készletet összeállítani...reméljük sikerült :)
A címe, Friends, adott volt...hiszen nagyon jó barátok lettünk...már csak egy színpaletta kellett ami elég semleges, hogy bármihez használható legyen...így készítettük a zöld-szürke-barna palettát.
Mire a végére értünk egy hatalmas csomag állt össze, ami tartalmaz 106 elemet, 30 papírt, 2 alphát, 5-5 overlayt és clustert, 4 templatet és 10 (komment) kártyát. Ezek külön-külön vagy akár egyben is megtalálhatók a Zig-Zag Scrapnél, a hét végéig akciósan.

beedee and I was create  a completely new  kit ... The name is Friends, because we are friends :) ... we tried to select a neutral color palette, so the colors are green-gray-brown.  In the kit you can be found in 106 elements, 30 papers (15 solid with texture,  and 15 patterned) 2 alpha set with uppercase letters, numbers and characters, 5-5 overlays and clusters, 4 templates and 10 pieces  journaling card set.  You can buy at this weekend 20% off at Zig Zag Scrap either separately or in one. 

mindkét CT fantasztikus oldalakat készített...és sok szeretettel köszöntöm a csapatom 3 legújabb tagját, Petrát (alias Dutch Diva), Jaclynt és AnikA-t!

Both CT members created gorgeous pages...and I have 3 new CT member: Petra (alias Dutch Diva), Jaclyn and AnikA. Welcome here girls!!!


Most is készült egy freebie a készlethez. Letölthető a Facebook oldalamról.
 I bring for you a freebie. You can grab this add-on from my FB fan page.


A készletet most is meg lehet nyerni, csak hagyj itt vagy a facebookon egy kommentet és egyszercsak kisorsolom (már nem ígérek pontos napot, mert mindig később jutok ide)

Petrám ismét fortunát játszott és kisorsolta az előző készlet győztesét, aki

Eszter (beszteri)

Gratulálok!

Kérlek írj nekem e-mailt a bobita pont scrapbook kukac gmail pont com-ra és küldöm a kuponodat!If you want to win my new kit just leave here or facebook a nice komment and I'll choosen a lucky winner soon!

My daughter choose  a winner for previous kit, who is

Eszter (beszteri)

congratulation!

Please send me an e-mail.5 megjegyzés:

Kisnyul írta...

Fantasztikusak vagytok! Külön-külön is, de így együtt....még sok-sok készletet kívánok!

Audi írta...

Ilus, már a FB-n is mondtam, hogy nagyon tetszik a készletetek színvilága. Köszönöm a freebiet! Gratulálok a közös munkához. És mivel friends forever a mottója, remélem, jöttök még közös alkotásokkal. :-)

Pertine írta...

Csodaszép készlete alkottatok Beevel, remélem sok hasonló ötlet pattan még ki a fejetekből! :)

Minyu írta...

Én is csak a többieket tudom ismételni! Fantasztikus a készlet, gyönyörű színeket választottatok és nagyon tetszik ez az elegáns mégis bohókás stílus!

Eszter írta...

Ilus, ne haragudj, hogy nem jelentkeztem, nagyon szégyellem magam miatta. :( Köszönöm a nyereményt, nagyon örülök neki!!!!!!!! :)