2012. január 30., hétfő

Blue Bird

Közeledik a valentin nap, amit bevallom, és nem szoktam tartani, de velem ellentétben sokan mások nagy örömmel adnak ilyenkor ajándékot szerelmüknek, szeretteiknek. Úgy gondoltam, hogy egy készlet igazán jó lenne erre az alkalomra, de nem akartam se túl pirosba menni, se túl valentinosra és a végeredmény ennek a két kritériumnak szerintem teljesen megfelel :) Az új készletem a Blue Bird nevet kapta. Ez már a színéből is elárul egy kicsit, mivel a kék eléggé dominál benne, és ehez még a barna és némi zöld szín párosul. Stílusában szerintem követi a mások által "Ilusosnak" mondott gyűrtpapíros-varrásos-pacás stílusomat, de szerintem egy kicsit vintage beütése is van. Nagyon megszerettem a készítése közben így most ez a kedvenc készletem, amit eddig csináltam. A készletben található 30 papír, 20 sima és 10 mintás, ezen kívül pedig 90 elemet tartalmaz, némelyik árnyékot is kapott. Aki szeretné megvásárolni az megteheti a Scrapinsidernél, a DigiridooScraps-nél és a WithLoveStudio-nál is. 

I have a new kit, Blue Bird. It contains 30 papers (20 solid and 10 patterned) and 90 elements. The colors are blue, brown and green. You have to buy it at Scrapinsider, DigiridooScraps and WithLoveStudio too.Ha hagysz egy kommentet, meg is nyerheted a készlete. 1 hét múlva kisorsolok egy szerencsés nyertest :)
Leave here a comment and next Monday I'll choose one winner!

Készítettem egy kis meglepetést add-ont is a készlethez, fogadjátok szeretettel. (klikk a képre a letöltéshez)
I create a little add on to this kit. (Click on image for download)


És még egy kis meglepetés...hoztam egy kupont, amivel a Scrapinsidernél lévő boltomban 10% kedvezménnyel lehet vásárolni február 29-ig. A kupon megtalálható a facebook oldalamon.

And another surprise...I give you a copun with 10% off at my Scrapinsider store. Deadline is 29th February. You find the coupon code in my facebook profile.

És most jöjjön a rengeteg csodás CT oldal...nagyon köszönöm lányok :)

And here are my CT girls  beautiful pages...thank you girls!

beedee

 Golya

 Jessie

 kmonali

 Margó/Juma


 Melcsi

 Minyu


 Ritacica

 Rubinka

 Sandybell

 zitz

És a reklám helye...beedee hamarosan megjelenik egy új készlettel...szuper lesz, ezt elárulhatom, de addig is itt egy kis játék...a szerencsésebbek megnyerhetik a készletet :)

Beedee created a new kit, and you have a chance to win it...here

10 megjegyzés:

Skippy írta...

hu de csodaszép készlet,és a lányok is gyönyörű oldalakat hoztak össze

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 5 post on Jan. 30, 2012. Thanks again.

Ági írta...

Nagyon szép a készleted. A lányaid is szuper oldalakat alkottak vele. És köszi szépen a freebiet :)

Kireva írta...

Szuperek az oldalak.A kék a kedvenc színem, így azonnal letöltöttem.Köszi.

evadraga írta...

Szia Ilus! :)
Már egy ideje figyellek, gyönyörűek a készleteid! És most ezennel jelentkezem, hátha én leszek az a szerencsés aki megnyerheti ezt a szépséges készleted! :)
Ámulatosak a CT munkák!!
Köszönöm a freebie-t, nagy örömmel vittem! :)

Eszter(beszteri) írta...

Láttam Margó oldalait a galériában, és egyből jöttem gratulálni a készlethez. Milyen kedves meglepetés, hogy meg is lehet nyerni... :) Köszönöm a freebie-t, ha hazaérek, le is töltöm.

Timi írta...

Ezer éve nem jártam nálad, de most Margótól hozzád jutottam és nagyon megleptél! Fantasztikus dolgokat készítesz! és ez a kék madár....ezer éve nem digiztem, de nagyon meghozta a kedvem!!! megyek is a webá-ba! Eszméletlen gyönyörű készlet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jövök én is játszani!

kreatívhit írta...

Én leszek! ..Vagy .. Na erre nem is gondolok. Szuper a készlet.

evadraga írta...

Mutatom az oldalam Ilus.
Köszönöm a freebiet-, gyönyörű és nagyon élveztem a vele való alkotást!

http://evadraga.blogspot.com/2012/01/blue-bird.html

Zoé írta...

Tetszik az új készleted és amit a CT hozott vele.Ezennel én is jelentkezem a játékra!