2011. december 7., szerda

Új boltok, akció és CT freebie :)

Sok az elmaradásom, így most ebben a bejegyzésben leírok mindent...

Először is...beedee megnyitotta a harmadik boltocskáját...a Scrapinsidernél :) Kapható mindkét készlete itt és a másik két boltjában szintén. :) Nagyon gratulálok ehhez is :)

Ha már Scrapinsider...akkor egy kis meglepetés nektek...a szuperséges CT lányaimmal Mikulás/karácsony alkalmából készítettünk egy hatalmas freebiet, ami szintén elérhető a scrapinsidernél.
A készletbe (Santa Claus is coming...) összesen 122 elemet és 58 papírt tettünk, mindenki beletette a szívét lelkét és nagyon izgultunk, hogy hogyan sikerül, hát biztosan állíthatom, hogy fantasztikus lett...:)
 Két szuper oldalt készíttek is vele a lányok már

kmonali

golya

És az utolsó hírem mára...
Jelentem, hogy sok vacakolás, macera és szöszölés után végre megnyílt az új polcocskám a Digiridoo Scraps boltjában...:)
Pillanatnyilag két készletem kapható a boltban (Touch of Angels , It's just October), de hamarosan hozok két új készletet is...Nos ezen kívül van persze nyitási akcióm is...most minden készletem ( majd az újak is) 30% kedvezménnyel kaphatóak a Digiridoonál december 24-ig :)


És hamarosan újabb hírek...:)

2 megjegyzés:

CBH írta...

Thank you so much for this post. I want to let you know that I posted a link to your blog in CBH Digital Scrapbooking Freebies, under the Page 5 post on Dec. 07, 2011. Thanks again.

Secima írta...

Köszönöm szépen ezt a csodás freebie-t! Készítettem belőle egy oldalt is. Öröm volt alkotni vele. :)))) http://macicsalad.freeblog.hu/archives/2011/12/08/Mikulas_virag_es_jeges_macis_karacsonyfa/